Leave a Comment and Rating!

If you liked this recipe, please give it a star rating along with a comment! If you altered the recipe in any way, let us know. Star ratings really helps others discover our website and readers who are thinking of making this recipe. Thanks for your support!

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Recipe rating 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

4 Comments

 1. Trazila sam recept za kesten-cokoladne kuglice kad sam videla ovaj recept i vrlo se iznenadila da jos neko u svetu pravi moj omiljeni super jednostavan slatkis. Ja ne stavljam secer, ali stavljam obavezno nutmag i super je! Hvala puno i sve najbolje!

  1. Baš mi je drago da ste me našli! Kesten-čokoladne kuglice zvuče super 🙂 Nisam nikad misla da stavim nutmeg u ovaj recept, ali vidim kako bi bio dobar kompliment. Puno pozdrava, Maša

 2. Nisam bila sigurna Mašo, al sad kad ovo vidim rekla bih da si iz Hrvatske. Nema do kesten pirea! Ovo je divna veganska verzija.
  Lijep pozdrav.
  Renata
  🙂

  1. Hvala ti puno Renata! Moja mama je iz Hrvatske. Živila je u Splitu i u Zagrebu. A ja sam rodjena u Sloveniji i vračam se tamo da živim sa mužem za par mjeseci. Kesten pire mije jedan od najdražih slatkiša.
   Puno i vama pozdrava, Maša